Great Place to Work

Great Place to Work

ENACO Sverige AB rankas högt i Great Place to Work®-undersökningen

Publicerad: 16/5

Med stolthet meddelar ENACO Sverige AB de exceptionella resultaten från den senaste Great Place to Work®-undersökningen. Dessa resultat belyser företagets dedikation till att skapa en framstående arbetsmiljö och hyllar de ansträngningar som våra medarbetare lägger ner varje dag.

Vårt engagemang för en öppen och respektfull kultur har visat sig vara fruktbart, och det är våra medarbetare som står bakom denna framgång. "Våra medarbetares välbefinnande är en kärnprioritet hos ENACO, och deras positiva feedback är avgörande för vår fortsatta utveckling," säger Katja Brodin, HR-chef vid ENACO Sverige AB.

”Resultatet från Great Place to Work® är inte bara en bekräftelse på det hårda arbete vi utfört, utan också en motivation för framtida förbättringar. Vi tar inte detta erkännande för givet, utan ser det som en inspirationskälla för att fortsätta vår resa mot att ständigt förbättra vår arbetsplats," tillägger Mikael Berggren, VD Enaco Sverige AB.

”Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare som dagligen bidrar till att göra ENACO till en fantastisk arbetsplats. Deras engagemang och entusiasm är grundstenarna i vår framgång, avslutar Mikael.

 

För ytterligare information kontakta:
Mikael Berggren, CEO, ENACO Sverige mikael.berggren@enaco.se

Se alla nyheter »