Vi behöver bli ännu fler – är du vår nya projektledare?

Vi behöver fler Projektledare – är du vår nästa?

Enaco söker Projektledare till huvudkontoret i Solna. Tjänsten innebär ansvar för tilldelade projekt inom Norden med huvuddelen av projekten i Sverige och Stockholmsregionen. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på Enaco’s tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer. Du kommer få jobba i tekniskt avancerade och känsliga miljöer med brett tekniskt innehåll så som EL, Nätverk, Reservkraft, UPS, Kyla, Ventilation, Brand & Släcksystem, BMS, Säkerhetssystem och Bygg.

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som Projektledare ingår du i affärsområde CM Stockholm där det finns både projektledare, elektriker och nätverkstekniker. Som projektledare kommer du ansvara för att leda projekteringsarbetet tillsammans med vår designgrupp, samt se till att sålt projekt levereras på utsatt tid med utlovad kvalitet och budget. Som projektledare i Enaco kommer du få ett intressant och ansvarsfullt arbete med stor frihet. Du förväntas bidra till Enaco’s fortsatta utveckling. Du kommer att rapportera till Enaco’s Construction Manager.

Tjänsten som Projektledare på Enaco innebär:

  • Tid planera projektet med dess UE och interna resurser.
  • Leda detaljprojekteringen av projekt tillsammans med vår designgrupp och inhyrda projektörer.
  • Leda möten som exempelvis bygg-, installations- & ekonomimöten.
  • Utföra inköp av material, tjänster och underentreprenörer.
  • Agera som BAS P & BAS U i projekten.
  • Säkerställa att tilldelade projekt drivs med god ekonomi och levereras inom tidsplan.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som är trygg i rollen som projektledare. Du har god erfarenhet av att driva totalentreprenader inom bygg- och/ eller installationsbranschen. Vi tror att du har drivit projekt i teknikintensiva fastigheter och har ett stort tekniskt intresse. Känner att du vill ta ett ytterligare steg i din utveckling med att vara ansvarig för komplexa projekt som totalentreprenör där du ansvarar för alla ingående underentreprenaderna i projektet så som El & kraft, Styr, Kyla, Ventilation, Brand, Släck, Inbrott, Passage och CCTV och Bygg.

Du har god erfarenhet av inköp och förhandling samt entreprenadjuridik och framförallt inom totalentreprenader (ABT).

Du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör, ingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Som person är du affärsmannamässig, förtroendeingivande och trygg i dig själv och din kompetens. Du trivs, precis som Enaco, i miljöer där samarbete är avgörande.

Du trivs med stort eget ansvar och har en hög ambitionsnivå.

Låter det intressant? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Wildcard!

Du som är ung ingenjör och fortfarande inte har skaffat dig alla erfarenheter som vi efterfrågar i annonsen men som är nyfiken, ambitiös och beredd att lära dig från våra erfarna och duktiga medarbetare så rekommenderar vi även dig att söka tjänsten.

Ansökan skickas direkt till: 

Nicklas Larsson
Construction Manager

Enaco Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna
Besöksadress: Frösundaviks Allé 1
E nicklas.larsson@enaco.se | enaco.se
+46 8 514 846 00 | M +46 70 228 27 26

 

 

2018-02-07T16:55:43+00:00

Kontakta Enaco

Phone: +46 8 514 846 00