Anders de Maré

Anders de Maré

Pressmeddelande: Anders de Maré tillträder som affärsområdeschef för Power

Publicerad: 15/8

ENACO Sverige AB är stolta över att välkomna Anders de Maré, med en gedigen bakgrund från ledande positioner inom kyl- och energisektorn, som vår nya affärsområdeschef för affärsområdet Power.

Anders de Maré kommer närmast från Swegon Sverige AB, han i sin roll som affärsenhetschef ledde ett team som arbetar med bland annat kyllösningar för datacenter. Innan sin tid på Swegon har Anders de Maré haft olika försäljningsroller i stora organisationer som Carrier och Mitsubishi Electric. Han har även varit en aktiv medlem inom Swedish Datacenter Industry Association och innehar sen tidigare CDCP-certifiering.

I sin nya roll på ENACO kommer Anders de Maré att fokusera på att stärka och expandera vårt affärsområde Power, som spelar en central roll i att leverera avbrottsfri kraft till våra kunder med höga tillgänglighetskrav.
Anders tillträder sin tjänst 1/10.

"Jag ser mycket fram emot att ansluta till ENACO, ett företag jag har följt med stort intresse från leverantörsled, som kund och samarbetspartner under flera år. De senaste åren har ENACO med sin framåtlutade inställning positionerat sig allt starkare, och det är med stor spänning och ödmjukhet jag nu ser fram emot att bidra till tillväxten av det nya affärsområdet Power. Kompetensen inom Backup Engineering och övriga ENACO är imponerande, och det känns verkligen som en professionell, positiv och stimulerande miljö där jag kommer att trivas," säger Anders de Maré.

Mikael Berggren, VD för ENACO Sverige AB, kommenterar rekryteringen:

"Vi är mycket glada att välkomna Anders de Maré till ENACO. Hans omfattande erfarenhet och djupa förståelse för marknaden, i kombination med hans moderna ledarskap och starka försäljningsfokus, gör honom till ett utmärkt tillskott till vårt team. Vi ser fram emot att tillsammans med Anders fortsätta att utveckla och stärka vårt affärsområde Power, som är en nyckelkomponent i vår strategi för att leverera oavbruten kraft till våra kunder."

Med denna förstärkning ser ENACO fram emot att fortsätta sin resa mot att bli en ledande aktör inom avbrottsfri kraft, kyla och nätverk för verksamheter med höga tillgänglighetskrav.

Se alla nyheter »