Loading...
Nätverk & Kommunikation 2019-07-04T09:50:20+00:00

NÄTVERK & KOMMUNIKATION

ENACO utför allt ifrån analyser till projektering och installation av kompletta kabelsystem för såväl fastigheter som mindre eller komplexa datacenters.

ENACO har över 25 års erfarenhet av installation av kompletta nätverksinstallationer med både koppar och fiber.

Projektledarna, teknikerna och installatörerna är certifierade för de system som erbjuds och ENACO lämnar applikations- och systemgarantier på upp till 25 år på de system som levererar.

Det räcker inte att tekniken fungerar idag. Utan ENACO tar även hänsyn till, och har förståelse för, det ökade behovet i nätverken för att t.ex. hanterar video, larm och passagesystem, byggnadsautomation, energioptimering och led belysning med mera – allt för att lösningarna skall vara framtidssäkra.

Samtliga installationer kontrollmäts och dokumenteras enligt gällande standard.

Vill du veta mer?

Ring ENACO!

Stockholm, Göteborg, Malmö: +46 10-228 00 00

eller klicka nedan för att komma till kontaktformuläret.

Kontaktformulär

CONSTRUCTION
Som helhetsleverantör tar ENACO ansvar för alla steg från design och projektering fram till ett nyckelfärdigt datacenter.


DESIGN
För ENACOS uppdragsgivare är IT-miljön ytterst affärskritisk och en driftstörning orsakar stora problem och kostnader. Därför är tillgänglighet och säkerhet prioriterad i designlösningarna.


NÄTVERK & KOMMUNIKATION
Med djup och bred kunskap om hur kunderna verksamhetskritiska infrastruktur påverkar de dagliga affärerna, bygger ENACO kundernas nätverk.

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00