Jobb – Elektriker/UPS-tekniker till Stockholm 2018-07-17T14:02:47+00:00

Elektriker/UPS-tekniker till Stockholm

Vi söker UPS-tekniker till huvudkontoret i Solna. Tjänsten innebär ansvar för utförande av förebyggande service och akut service till våra kunder enligt fördelning i arbetsgruppen och i Stockholmsregionen. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på Enaco’s tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer. Du kommer att jobba i tekniskt avancerade och känsliga miljöer med brett tekniskt innehåll.

Arbetsbeskrivning

I rollen som elektriker/UPS-tekniker ingår du i affärsområdet Managed Services. I Stockholm finns ett tjugotal tekniker med kompetenser inom el, nätverk, reservkraft, UPS och kyla och du har ytterligare kollegor i Malmö och Göteborg. Du kommer att arbeta med avtalsservice, akutservice och installationer och ingå i en jourgrupp. Som elektriker/UPS-tekniker på Enaco får du ett intressant och ansvarsfullt arbete med stor frihet. Tjänsten ställer krav på kunskap och erfarenhet av UPS-installationer och kräver el-behörighet.

Kunskap och erfarenhet av reservkraft, kylteknik samt styr- och reglerteknik är meriterande.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i rollen som tekniker och har god erfarenhet av att självständigt och i team genomföra serviceuppdrag och installationer. Du har erfarenhet av servicearbete och installationer. Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande och trygg i dig själv och din kompetens. Du trivs, precis som Enaco, i miljöer där samarbete är avgörande. Låter det intressant? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan skickas till:

Magnus Eklund
Servicechef

ENACO Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna
Besöksadress: Frösundaviks Allé 1
E magnus.eklund@enaco.se
W enaco.se
M 070-461 41 90

ENACO Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna Besöksadress: Frösundaviks Allé 1  | W enaco.se T +46 8 514 846 00 | 

Tillbaka

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00