Loading...
Fysisk miljö och inredning 2019-07-04T11:08:00+00:00

FYSISK MILJÖ OCH INREDNING

Den fysiska miljön och inredningen kring maskiner och människor har avgörande betydelse för säkerhet, trivsel och funktion i datacentret.

ENACO hjälper dig att göra det svåra enkelt när du behöver hjälp med att välja en optimal lokal för företagets datacenter. Tillsammans med designers, tekniker och projektledare skapas de bästa förutsättningarna för att göra en kravspecifikation som möter alla dina behov – allt mellan lokalens placering, installationsgolv, el- och kylförsörjning till brandceller och säkerhet. ENACO ger förslag på hela inredningen eller komplement till nuvarande.

Hantera ditt datacenter från ett och samma ställe
Med en serverväxel eller KVM switch kan du kontrollera alla dina datorer, oavsett fabrikat, från ett och samma ställe. Det spar både tid och pengar – hör av dig så får du veta mer.

Skyddat rum
Att säkra ditt datacenter och kommunikationsrum blir allt mer viktigt. Genom att bygga skyddade rum elimineras störningar genom yttre påverkan från olika typer av elektriska och magnetiska fält, avlyssning samt fysiskt intrång.

Kontakta ENACO så får du veta mer!

Vill du veta mer?

Ring ENACO!

Stockholm, Göteborg, Malmö: +46 10-228 00 00

eller klicka nedan för att komma till kontaktformuläret.

Kontaktformulär

CONSTRUCTION
Som helhetsleverantör tar ENACO ansvar för alla steg från design och projektering fram till ett nyckelfärdigt datacenter.DESIGN
För ENACOS uppdragsgivare är IT-miljön ytterst affärskritisk och en driftstörning orsakar stora problem och kostnader. Därför är tillgänglighet och säkerhet prioriterad i designlösningarna.

NÄTVERK & KOMMUNIKATION
Med djup och bred kunskap om hur kunderna verksamhetskritiska infrastruktur påverkar de dagliga affärerna, bygger ENACO kundernas nätverk.

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00