Loading...

Vi behöver fler elektriker/UPS-tekniker

Vi söker UPS-tekniker till huvudkontoret i Solna. Tjänsten innebär ansvar för utförande av förebyggande service och akut service till våra kunder enligt fördelning i arbetsgruppen och i Stockholmsregionen. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på Enaco’s tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer. Du kommer få jobba i tekniskt avancerade och känsliga miljöer med brett tekniskt innehåll.

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som elektriker/UPS-tekniker ingår du i Affärsområdet Managed Services i Stockholm där det finns ett tjugotal tekniker med kompetenser inom el, nätverk, reservkraft, UPS och kyla. Som elektriker/UPS-tekniker kommer du få ett intressant och ansvarsfullt arbete med stor frihet. Tjänsten ställer krav på kunskap och erfarenhet av UPS-installationer och allmän el-behörighet. Du kommer att arbeta med avtalsservice, akutservice och vissa installationer samt ingå i jourgrupp. Enaco strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder enligt uppsatta kontrakt och SLA-nivåer.

Kunskap och erfarenhet av reservkraft, kylteknik samt styr- och reglerteknik är meriterande.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i rollen som tekniker. Du har god erfarenhet av att självständigt och i team genomföra serviceuppdrag och installationer. Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande och trygg i dig själv och din kompetens. Du trivs, precis som Enaco, i miljöer där samarbete är avgörande.

Låter det intressant? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan skickas till: 

Magnus Eklund
Servicechef

ENACO Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna
Besöksadress: Frösundaviks Allé 1
E magnus.eklund@enaco.se
W enaco.se
M 070-461 41 90

ENACO Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna | Besöksadress: Frösundaviks Allé 1  |  enaco.se  | +46 8 514 846 00 |

2018-07-13T06:58:21+00:00

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00