Kyltekniker till branschledande företag

Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder ENACO Sverige AB gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla. ENACO har en lång erfarenhet av komplexa och specialdesignade datacenters på några av landets största, mest utspridda eller hemligaste platser och företag, organisationer eller myndigheter.

Vi söker nu kyltekniker till vårt kontor Syd i Limhamn. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på ENACOs tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och som nu är redo för nya utmaningar hos oss!

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för utförande av såväl förebyggande som akut service ute hos våra kunder. Du kommer att ingå i en grupp med ett tiotal tekniker som har kompetens inom kylteknik, el, nätverk, reservkraft och UPS. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i tjänster med ett brett tekniskt innehåll och utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

Vissa resdagar kan förekomma i tjänsten och du kommer även att ingå i en jourgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad kyltekniker på gymnasienivå, eller motsvarande och som har minst 3-5 års erfarenhet av arbete inom området. Du ska ha ett giltigt kylcertifikat kategori 1och ha goda referenser från dina tidigare anställningar. Har du erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS, el eller styr- och reglerteknik är det meriterande.

Som person är du en serviceinriktad och förtroendeingivande person som är trygg i din roll som kyltekniker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav.

Kontakt
I rekryteringen samarbetar vi med Emptiro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Glimskog på 072-8410000  eller via mail, emma@emptiro.se. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum.

Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till emma@emptiro.se. Märk ämnesraden i mailet med “Kyltekniker”.

Välkommen med din ansökan!

2018-02-07T16:55:38+00:00

Contact Enaco

Phone: +46 10-228 00 00