Loading...
Design 2018-02-07T16:55:37+00:00

DESIGN

Vi levererar nyckelfärdiga, säkra och energioptimerade datacenters
Som helhetsleverantör tar vi ansvar för alla steg från prospektering fram till nyckelfärdigt datacenter samt efterföljande service. Enaco kan hantera avancerade entreprenader med många olika kompetensgrupper involverade. Med korta leveranstider och med kritiska slutdatum.

Hög tillgänglighet prioriteras
För alla våra uppdragsgicare är it-miljön ytterst affärskritisk och en driftstörning kan orsaka stora problem. Därför är tillgängligheten prioriterad i de lösningar vi levererar. Vi lägger därför lika stor vikt vid att minimera svagheter och risker i systemet som att dimensionera ditt datacenter för framtida behov.

Entreprenader för andra miljöer
Enaco levererar även system- och försörjningslösningar för andra kritiska miljöer som bankkontor, tunnelbanor, sjukhus, ledningscentraler, katastrofrum, köpcentrum, telekommunikationsutrymmen m.m

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Ring oss!
Stockholm + 46 8-514 84 600
Göteborg + 46 31 67 40 70
Malmö +46 40 16 62 80

eller klicka nedan för att komma till vårt kontaktformulär.

Kontaktformulär

CONSTRUCTION
Som helhetsleverantör tar vi ansvar för alla steg från design och projektering fram till ett nyckelfärdigt datacenter.

DESIGN
För alla våra uppdragsgivare är IT-miljön ytterst affärskritisk och en driftstörning orsakar stora problem och kostnader. Därför är tillgänglighet och säkerhet prioriterad i de lösningar vi designar.

NÄTVERK & KOMMUNIKATION
Med bred kunskap om hur våra kunders verksamhetskritiska infrastruktur påverkar de dagliga affärerna, bygger vi våra kunders nätverk. 

Contact Enaco

Phone: +46 10-228 00 00