Jobb – Två kyltekniker till branschledande företag 2018-07-17T13:59:29+00:00

Två kyltekniker till branschledande företag

Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder ENACO Sverige AB gröna, säkra datacenter och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla. ENACO har en lång erfarenhet av komplexa och specialdesignade datacenter på några av landets största, mest utspridda eller hemligaste platser och företag, organisationer eller myndigheter.

Vi söker nu kyltekniker till våra kontor i Malmö och Göteborg. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på ENACOs tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och som nu är redo för nya utmaningar hos oss. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för utförande av såväl förebyggande som akut service ute hos våra kunder. Du kommer att ingå i en grupp med ett tiotal tekniker som har kompetens inom kylteknik, el, nätverk, reservkraft och UPS. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i tjänster med ett brett tekniskt innehåll och utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

Resdagar kan förekomma och du kommer även att ingå i en jourgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad kyltekniker på gymnasienivå eller motsvarande och har minst 3-5 års erfarenhet av arbete inom området. Du ska ha ett giltigt kylcertifikat kategori 1 och ha goda referenser från tidigare anställningar. Har du erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS, el eller styr- och reglerteknik är det meriterande. Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll som kyltekniker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav.

Kontakt:
Magnus Eklund
Servicechef

ENACO Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna
Besöksadress: Frösundaviks Allé 1
E magnus.eklund@enaco.se
W enaco.se
M 070-461 41 90

Välkommen med din ansökan!

ENACO Sverige AB | Box 3003 | 169 03 Solna Besöksadress: Frösundaviks Allé 1  | W enaco.se T +46 8 514 846 00 | 

Tillbaka

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00