Jobb – Servicetekniker reservkraft till Stockholm 2018-07-17T14:15:36+00:00

Servicetekniker reservkraft till Stockholm

Efterfrågan på ENACO Sverige AB:s tjänster är stor. Verksamheten utvecklas mycket positivt med nöjda kunder och personal. Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder ENACO gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla.

Har du en teknisk bakgrund och är en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar?

Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär eget ansvar för utförande av såväl förebyggande som akut service, driftsättning och vissa installationsprojekt hos ENACOs kunder. Som servicetekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat.

Hos ENACO kommer du få möjlighet att arbeta med kvalificerad teknisk service i reservkraftsinstallationer som ofta finns placerade i avancerade och känsliga fastigheter/verksamheter/miljöer.

Vissa resdagar kan förekomma i tjänsten och du kommer även att ingå i en jourgrupp.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet och någon form av el-utbildning.

Har du en dokumenterad erfarenhet från arbete med generatorer/motorer är detta en merit. Vi utgår från att du har en allmänt bred datakunskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor är din sociala förmåga viktig. För att lyckas i rollen krävs även att du är självgående, strukturerad, noggrann och stresstålig samt har god administrativ förmåga.
Du trivs i miljöer där samarbete är avgörande.

  • Relevant utbildning med inriktning elkraft, generatorer, automation eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt.
  • God datorvana
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Kunskap och erfarenhet av service på dieselmotorer, generatorer och/eller elkraftsanläggningar.
  • Erfarenhet av montering, service och underhåll av reservkraftanläggningar är meriterande.
  • God erfarenhet av felsökning i elanläggningar
  • B-körkort är ett krav

För rätt person innebär tjänsten goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Valeria Aravena 076-000 11 92.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv och medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI.

Ansök
Tillbaka

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00