Loading...
OM OSS 2019-06-17T14:55:52+00:00

STORYN OM ENACO

Ända sedan ENACO etablerades för mer än 40 år sedan har engagemang, nyfikenhet, lagspel och den kontinuerliga jakten efter kunskap varit viktiga drivkrafter för oss.

Genom personligt engagemang och djupgående kunskap kring säker och kostnadseffektiv design har ENACO fått förtroendet av många kunder i vitt skilda branscher att både bygga och serva datacenter och verksamhetskritisk IT-infrastruktur.

ENACO kan genom sitt tjänsteerbjudande ta fullt ansvar, från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas datacenter och verksamhetskritiska IT-infrastruktur.

ENACOs spetskompetens inkluderar bland annat kyla, kraft, nätverk, säkerhet samt kostnadseffektiv och erfaren projektledning.

Ledningsgruppen

Thomas Lundin

VD/CEO

Katja Brodin

CFO

Christer Tronje

Head of Construction Management

Varför anlita ENACO? 

ENACO erbjuder gröna, säkra och kostnadseffektiva datacenter och tekniska installationer.

Vi har 40 års erfarenhet av att designa, bygga och underhålla datacenter och andra miljöer som kräver avbrottsfri drift.  Bland våra kunder finns landets största företag och myndigheter. Erfarenhet och partnerskap med världsledande leverantörer gör ENACO till en kompetent och trygg partner som levererar kund- och affärsnytta i ditt datacenter – på riktigt.

ENACO finns här för dig
ENACO har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och arbetar rikstäckande. Att förstå våra kunders behov och finnas nära våra kunder när de väl behöver det är viktigt för våra erfarna tekniker, projektledare och spjutspetsar i designteamet.

Vill du komma i kontakt med något av våra kontor?

PARTNERS

ENACO skapar lösningar helt fritt med produkter från utvalda ledande leverantörer utan bindande avtal.

Vi är stolta över att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen vid varje unikt tillfälle. 

Kontakta Enaco

Phone: +46 8 514 846 00