Loading...
OM ENACO 2022-08-19T12:52:50+00:00

Varför anlita ENACO?

ENACO är ledande på avbrottsfri drift. Våra experter designar, bygger och underhåller tekniska miljöer i fastigheter, sjukhus, datacenter, serverrum och UPS- och batterirum. Vi levererar en komplett teknisk infrastruktur som håller våra kunders verksamhet igång 24/7/365 oavsett yttre störningar eller tekniska fel.

Vår spetskompetens är att bygga system för kraft och kyla som inte går att stoppa. Vi erbjuder kompletta lösningar som låter datacenter, fastighetsförvaltare och andra företag fokusera på sin verksamhet.

Vi är så säkra på vår sak att vi kan lämna en fullständig garanti att din verksamhet inte stannar pga avbrott i våra system. Vi kallar den ENACO Secured Solution, ESS.

Vill du vara ett ESS? Kolla med oss vad det innebär!

Läs vår broschyr om företaget och våra erbjudanden.

Storyn om ENACO

Ända sedan ENACO etablerades för mer än 40 år sedan har engagemang, nyfikenhet, lagspel och den kontinuerliga jakten efter kunskap varit viktiga drivkrafter för oss.

Genom personligt engagemang och djupgående kunskap kring säker och kostnadseffektiv design har ENACO fått förtroendet av många kunder i vitt skilda branscher att både bygga och serva datacenter och verksamhetskritisk IT-infrastruktur.

ENACO kan genom sitt tjänsteerbjudande ta fullt ansvar, från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas datacenter och verksamhetskritiska IT-infrastruktur.

ENACOs spetskompetens inkluderar bland annat kyla, kraft, nätverk, säkerhet samt kostnadseffektiv och erfaren projektledning.

Företagsledning

Mikael Berggren

 CEO & MD Network Services

Katja Brodin

CFO

Björn Pihlgren

Head of Business Support

Head of Region South (Malmö)

Kalle Jönsson

Head of Region West (Göteborg)

Patrik Torp

Head of Region Mid (Stockholm)

Johan Andersson

Head of Region North (Luleå)

Acting Johan Andersson

PARTNERS

ENACO skapar leverantörsoberoende lösningar med produkter från utvalda ledande leverantörer.

Vi är stolta över att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje unikt behov. 

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00