Loading...
OM ENACO 2019-09-04T08:15:06+00:00

Varför anlita ENACO?

ENACO är ledande på avbrottsfri drift. Våra experter designar, bygger och underhåller tekniska miljöer som datacenter, serverrum och UPS- och batterirum. Vi levererar en komplett teknisk infrastruktur som håller våra kunders verksamhet igång 24/7/365 oavsett yttre störningar eller tekniska fel.

Vår spetskompetens är att bygga system för kraft och kyla som inte går att stoppa. Vi erbjuder kompletta lösningar som låter datacenter, fastighetsförvaltare och andra företag fokusera på sin verksamhet.

Vi är så säkra på vår sak att vi kan lämna en fullständig garanti att din verksamhet inte stannar pga avbrott i våra system. Vi kallar den ENACO Secured Solution, ESS.

Vill du vara ett ESS? Kolla med oss vad det innebär!

Läs vår broschyr om företaget och våra erbjudanden.

Storyn om ENACO

Ända sedan ENACO etablerades för mer än 40 år sedan har engagemang, nyfikenhet, lagspel och den kontinuerliga jakten efter kunskap varit viktiga drivkrafter för oss.

Genom personligt engagemang och djupgående kunskap kring säker och kostnadseffektiv design har ENACO fått förtroendet av många kunder i vitt skilda branscher att både bygga och serva datacenter och verksamhetskritisk IT-infrastruktur.

ENACO kan genom sitt tjänsteerbjudande ta fullt ansvar, från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas datacenter och verksamhetskritiska IT-infrastruktur.

ENACOs spetskompetens inkluderar bland annat kyla, kraft, nätverk, säkerhet samt kostnadseffektiv och erfaren projektledning.

Företagsledning

Thomas Lundin

CEO

Annica Lejdeborn

CFO

Christer Tronje

Head of Construction Management

Björn Pihlgren

Head of Business Support

Marcel Huisman

Head of Service Management & Network Services

PARTNERS

ENACO skapar lösningar helt fritt med produkter från utvalda ledande leverantörer utan bindande avtal.

Vi är stolta över att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen vid varje unikt tillfälle. 

Kontakta Enaco

Phone: +46 10-228 00 00