STORYN OM ENACO

Ända sedan ENACO startade, för snart 40 år sedan, har engagemang, entusiasm och envishet varit en drivkraft. ENACO har alltid förenat hjärna och hjärta vilket har lett till långvariga kundrelationer.

Tack vare det personliga engagemang och inte minst den unika kunskap kring säker design har ENACO fått förtroendet att bygga datacenters, verksamhetskritiska och tekniska byggnader till många företag sedan sjuttiotalet i hela Skandinavien.

ENACO möjliggör för företag och organisationer att driva sin verksamhetskritiska infrastruktur genom säker och tillgänglig kraftförsörjning och kommunikation.

Genom tjänsteerbjudandet, tar ENACO fullt ansvar från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas verksamhetskritiska infrastruktur. ENACOs spetskompetens inkluderar kyla, kraft, nätverk, kommunikation och säkerhet.

ENACO möjliggör genom våra tjänster effektiv kommunikation mellan människor och företag varje dag.

Varför ska ni anlita ENACO?

Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder ENACO gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla.

ENACO finns här för dig

ENACO finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och jobbar över hela landet. ENACO utvecklar ständigt förmågan att vara till din hjälp var du än befinner dig. Att finnas nära och förstå din affär är viktigt för att de erfarna tekniker, projektledare och spjutspetsar i designteamet ska kunna vara det stöd du behöver – när du behöver det.

Bland företagen på marknaden ser ENACO en ökad förfrågan på tillgänglighet och någon som tar ett helhetsansvar. Någon som verkligen brinner för att göra sitt yttersta för att kunden ska känna sig trygg och säker med sin infrastruktur i sina datacenters. ENACO vet, ENACO kan och ENACO förstår kunderna – sedan lång tid tillbaka.

Visst skulle det kännas tryggt med en erfaren rådgivare

ENACOs långa erfarenhet av komplexa och specialdesignade datacenters på några av landets största, mest utspridda eller hemligaste platser och företag, organisationer eller myndigheter – i kombination med certifieringarna hos partners gör ENACO till en trovärdig rådgivare till din verksamhet. En kompetent, trygg och erfaren rådgivare som utifrån rätt och säker lösning och design, levererar kund- och affärsnytta – på riktigt.

Ledningsgruppen

Jack Bölja

VD/CEO

Jack Bölja, har över 20 års erfarenhet av entreprenader och byggprojekt. Han kommer närmast från Ericsson där han i rollen som Head of projects ansvarat för genomförande av fastighets- och datacentersprojekt över hela världen. Idag är han VD/CEO på Enaco Sverige AB.

Tel: +46 72 244 95 80

Dick Ternander

Regionschef Göteborg

Dick har tidigare varit VD på Enaco Göteborg AB och Bravida Enacab AB och dessförinnan var han partner- och distributionsansvarig för Nortel Networks. Idag är han regionschef för Enaco Göteborg.

Tel: +46 709 56 21 41

Mats Fröjdh

Regionchef Malmö

Mats är gammal i gården, han började på Enaco 1988. Under åren 1993-2004 var han delägare och aktiv i Enacab Teknik AB. Sedan 2014 är Mats Regionchef på Enaco Malmö.

Tel: +46 705 92 88 93

ENACOs PARTNERS

ENACO är oberoende i de val av noga utvalda leverantörer. ENACO är stolta över att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen vid varje unikt tillfälle. 

ENACOs LÖFTE

On the edge of datacenter evolution

Vad ENACO menar är; att genom spetskompetens, omvärldsbevakning och förmågan att tänka innovativa lösningar, ligger ENACO i framkant för att ge kunderna en absolut skräddarsydd lösning i världsklass. Ett kvitto på detta är de långa, varaktiga relationer med många av Sveriges största företag och statliga myndigheter där ENACO länge legat i framkant och utvecklat både affären, kunden och verksamheten själv. Det är vad extraordinära relationer handlar om!