STORYN OM OSS

Ända sedan Enaco startade, för snart 40 år sedan, har vi drivits av engagemang, entusiasm och envishet. Vi har alltid förenat hjärna och hjärta vilket har lett till långvariga kundrelationer.

Tack vare vårt personliga engagemang och inte minst vår unika kunskap kring säker design har Enaco fått förtroendet att bygga datacenters, verksamhetskritiska och tekniska byggnader till många företag sedan sjuttiotalet i hela Skandinavien.

Enaco möjliggör för företag och organisationer att driva sin verksamhetskritiska infrastruktur genom säker och tillgänglig kraftförsörjning och kommunikation.

Genom vårt tjänsteerbjudande, tar vi fullt ansvar från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av våra kunders verksamhetskritiska infrastruktur. Vår spetskompetens inkluderar kyla, kraft, nätverk, kommunikation och säkerhet.

Vi möjliggör genom våra tjänster effektiv kommunikation mellan människor och företag varje dag.

Varför ska du anlita oss?

Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder vi gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla.

Vi finns här för dig

Enaco finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi jobbar över hela landet. Vi utvecklar ständigt förmågan att vara till din hjälp var du än befinner dig. Att finnas nära och förstå din affär är viktigt för att våra erfarna tekniker, projektledare och spjutspetsar i designteamet ska kunna vara det stöd du behöver – när du behöver det.

Bland företagen på marknaden ser vi en ökad förfrågan på tillgänglighet och någon som tar ett helhetsansvar. Någon som verkligen brinner för att göra sitt yttersta för att kunden ska känna sig trygg och säker med sin infrastruktur i sina datacenters. Vi vet, vi kan och vi förstår våra kunder – sedan lång tid tillbaka.

Visst skulle det kännas tryggt med en erfaren rådgivare

Vår långa erfarenhet av komplexa och specialdesignade datacenters på några av landets största, mest utspridda eller hemligaste platser och företag, organisationer eller myndigheter – i kombination med certifieringarna hos våra partners gör oss till en trovärdig rådgivare till din verksamhet. En kompetent, trygg och erfaren rådgivare som utifrån rätt och säker lösning och design, levererar kund- och affärsnytta – på riktigt.

Träffa några ur vår ledningsgrupp!

Jack Bölja

VD/CEO

Jack Bölja, har över 20 års erfarenhet av entreprenader och byggprojekt. Han kommer närmast från Ericsson där han i rollen som Head of projects ansvarat för genomförande av fastighets- och datacentersprojekt över hela världen. Idag är han VD/CEO på Enaco Sverige AB.

Tel: +46 72 244 95 80

Dick Ternander

Regionschef Göteborg

Dick har tidigare varit VD på Enaco Göteborg AB och Bravida Enacab AB och dessförinnan var han partner- och distributionsansvarig för Nortel Networks. Idag är han regionschef för Enaco Göteborg.

Tel: +46 709 56 21 41

Mats Fröjdh

Regionchef Malmö

Mats är gammal i gården, han började på Enaco 1988. Under åren 1993-2004 var han delägare och aktiv i Enacab Teknik AB. Sedan 2014 är Mats Regionchef på Enaco Malmö.

Tel: +46 705 92 88 93

VÅRA PARTNERS

Vi är oberoende i vårt val av våra noga utvalda leverantörer. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa lösningen vid varje unikt tillfälle. Här träffar nu några av dem.

VÅRT LÖFTE

On the edge of datacenter evolution

Vad vi menar är; att genom vår spetskompetens, omvärldsbevakning och förmågan att tänka innovativa lösningar, ligger vi i framkant för att ge våra kunder en absolut skräddarsydd lösning i världsklass. Ett kvitto på detta är våra långa, varaktiga relationer med många av Sveriges största företag och statliga myndigheter där vi länge legat i framkant och utvecklat både affären, kunden och oss själva. Det är vad extraordinära relationer handlar om tycker vi!